Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhao Ms. Zhao
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-769-87773216 Email:sales@yacaicosmetic.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Yacai nduweni pengalaman luwih saka 5 taun ing prodhuksi kuas kosmetik kelas menengah lan dhuwur. Ning ngarep, kita bakal terus nguatake eksplorasi kita ing riset, ngembangake, ngasilake lan marketing sikat dandanan. Kanthi ngladeni layanan ODM / OEM kanggo sawetara pelanggan dhuwur-dhuwur kang nduweni reputasi apik lan wutah kanthi cepet, kita bisa ngatur bisnis sing stabil kanthi risiko kurang, pangiriman wektu, kualitas lan harga sing cukup. DONGGUAN YACAI COSMETICS CO.,LTD.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Yacai nduweni pengalaman luwih saka 5 taun ing prodhuksi kuas kosmetik kelas menengah lan dhuwur. Ning ngarep, kita bakal terus nguatake eksplorasi kita ing riset, ngembangake, ngasilake lan marketing sikat dandanan. Kanthi ngladeni layanan ODM / OEM kanggo sawetara pelanggan dhuwur-dhuwur kang nduweni reputasi apik lan wutah kanthi cepet, kita bisa ngatur bisnis sing stabil kanthi risiko kurang, pangiriman wektu, kualitas lan harga sing cukup. DONGGUAN YACAI COSMETICS CO.,LTD.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki